sponsor
Ultra Trail Runner Arjan van Binsbergen
facebook  twitter

Elinex Power Solutions maakt trainingskamp in de Eifel mogelijk

13-09-2016

De voorbereiding op het WK ultratrail in Geres, Portugal is momenteel in volle gang. De komende weken van training zijn cruciaal om de topvorm te bereiken die op 29 oktober noodzakelijk is voor een goed resultaat.

Kwalitatief goede trainingen in een heuvelachtig gebied zijn hierbij onmisbaar. Dankzij Elinex Power Solutions uit Ridderkerk, kan ik van 22 t/m 25 september in de Eifel naar hartenlust de techniek van klimmen en dalen fijnslijpen.

“Hoe vaker je traint, des te beter je wordt”. Met deze waarheid in het achterhoofd probeer ik in de opbouw naar wedstrijden altijd één of twee van dit soort trainingskampen in te bouwen. Voor de Nederlandse ultratrailloper is het in eigen land, buiten het zuiden van Limburg, onmogelijk om hellingen te vinden die hoog genoeg zijn voor een training met significante meerwaarde. Deze noodgedwongen reisafstand maken het, met de overnachtingen ter plaatse, geen goedkope activiteiten.

Dankzij een sponsoring van Elinex Power Solutions is het mogelijk om een extra stage in de Eifel te gaan draaien. Vanzelfsprekend ben ik hier enorm blij mee! Dit houdt in dat ik, samen met een trainingskamp in Zuid-Limburg twee weken later, een prima voorbereiding kan draaien. Ik ben er van overtuigd dat deze helpende hand gaat bijdragen tot een positief resultaat straks in Noord-Portugal!

Lees meer over het bedrijf Elinex Power Solutions op www.elinex.nl


 Verrassend trainingsweekend in Hotel-Restaurant Berg & Dal in Slenaken!

26-06-2016

Terwijl ik Cortina d’Ampezzo nog zit na te genieten van de wedstrijd van gisteren, wordt ik zeer aangenaam verrast door mijn collega Ger Hindriks. Hij is sinds kort, samen met zijn vrouw Claudia, de trotse eigenaar van Hotel-Restaurant Berg & Dal in Slenaken, Limburg.

Hij stuurt me de prachtige uitnodiging om in de aanloop naar het WK Ultra Trail op 29 oktober, te komen trainen in de mooie Limburgse heuvels. Tijdens het weekend van 8 op 9 oktober kan ik dan mooi de laatste stappen zetten naar de topvorm die ik later die maand nodig heb in Portugal.

En uiteraard samen met Veronica genieten van het hotel met restaurant en de prachtige omgeving. Kijk maar eens op hun website!


 schoen  MEEST RECENTE BERICHTEN


Een Fransman vroeg zich hardop af hoe iemand uit een land dat onder water ligt, zo hard tegen een berg op kan lopen.

Een Fransman vroeg zich hardop af hoe iemand uit een land dat onder water ligt, zo hard tegen een berg op kan lopen.
facebook  twitter